מתכון אנטיפסטי במכשיר איירפריי

/ יום שני, 01 דצמבר 2014 / מרקים ומנות ראשונות

מרכיבים

300 גר’ חצילים ו/או קישואים
2 פלפל צהוב
3 עגבניות
2 בצלים קטנים קלופים
1 שן שום
2 כפות תערובת עשבי תיבול יבשים (טימין, רוזמרין, בזיליקום, מרווה)
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כף שמן זית

זמן הכנה: 8 דקות זמן בישול: 15 דקות

 

 

אופן ההכנה

1. חממו את האיירפריי ל200 מעלות צלסיוס.
2. חתכו את הקישואים, החצילים, הפלפלים, העגבניות והבצלים לקוביות בגודל 2 ס”מ.
3. ערבבו את הירקות בכלי עם השום, עשבי התיבול, המלח והפלפל, והוסיפו גם את שמן הזית
4. הכניסו לסלסילת האיירפריי והכניסו את הסלסילה למכשיר האיירפריי . כוונו את הטיימר ל- 15 דקות ומבשלים את הירקות. ערבבו פעם אחת במהלך הבישול על ידי ניעור הסלסלה.