מתכון טבעוני של שניצל תירס, תרד וטופו

/ יום רביעי, 01 יולי 2015 / מתכונים בריאים

מצרכים:

½1 כוסות גרגירי תירס קפואים, מופשרים (אם יש תירס טרי , כמובן עדיף)

3 גבעולי בצל ירוק

חבילת עלי תרד

⅓ צרור פטרוזיליה

200 גרם טופו

1 כף שמן זית

2 כפות רוטב סויה

2 כפות פירורי לחם מלא

2 כפות קמח חיטה מלא

½ כוס פירורי לחם מלא

3-2כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

  • במעבד מזון טוחנים ½1 כוסות גרגירי תירס עם בצל ירוק, פטרוזיליה, טופו ורוטב סויה עד לקבלת בלילה חלקה. מעבירים לקערה.
  • חולטים במים רותחים את עלי התרד למשך כדקה, סוחטים היטב וקוצצים גס.
  • מוסיפים לבלילת התירס כוס נוספת של גרגירי תירס שלמים, את התרד הקצוץ, פירורי לחם וקמח.
  • מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מאחסנים במקרר למשך חצי שעה.
  • מערבבים את פירורי הלחם והשמן בקערה, יוצרים שניצלים מהבלילה ומצפים בפירורים משני הצדדים.
  • מכניסים למכשיר איירפריי שחומם מראש ל200 מעלות למשך 15-20 דקות
  • בתיאבון