מתכון לביבות בלי שמן

/ יום רביעי, 10 דצמבר 2014 / מנות אחרונות

מרכיבים (10 לביבות):

4 תפוחי אדמה בינוניים

1 בצל

2 כפות קמח תפו"א

מלח ופלפל שחור טחון

קמצוץ קינמון טחון.

אופן ההכנה:

1.קולפים את תפוחי האדמה, ומניחים בקערה עם מים. מוציאים את תפוחי האדמה מהמים ומגררים אותם על פומפיה גסה, מגררים גם את הבצל ומניחים אותם במסננת. מוסיפים מעט מלח לתערובת, סוחטים היטב ומעבירים לקערה.

  1. מוסיפים את הקמח, הקינמון וקצת מלח ופלפל.
  2. מכוונים את האיירפריי ל- 180 מעלות, מרססים עם ספריי שמן את הלביבות, יוצרים קציצות ומניחים בתבנית קטנה ומרוססת במעט שמן, מכניסים למכשיר למשך כ- 10 דק (אין צורך להפוך צד.)