מתכון לצ'יפס במכשיר איירפריי

/ יום שני, 01 דצמבר 2014 / תוספות

מרכיבים לאיירפריי XL

1.2 קילוגרם תפוחי אדמה (תכולת איירפריי רגיל 800 גר’)
1 כף שמן זית
מלח, לפי טעם

זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 28 דקות הכנה נוספת: 30 דקות השריה

 

אופן ההכנה

1. קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם למקלות ארוכים, בעובי של כ-8 מ”מ.
2. השרו את מקלות תפוחי האדמה במים למשך 30 דקות לפחות מסננים אותם ביסודיות , ואז מייבשים עם מגבות נייר.
3. חממו מראש את האיירפריי ל200 מעלות צלסיוס.
4. הניחו את תפוחי האדמה בקערה גדולה , טפטפו מעל שמן וערבבו את תפוחי האדמה בעזרת הידיים. העברו אותם לסל ה- Airfryr . הכניסו למכשיר הAirFry וכוונו את הטיימר ל16 דקות.
5. לאחר 16 דקות התאימו את הטמפרטורה ל C 180 מעלות וכיוונו את הטיימר ל12 דקות נוספות.
6. לאחר 6 דקות להוציא את הסל ולנער את הצ’יפס שוב.
7. פזרו מלח והגישו. בתאבון!