עוגת גבינה ריקוטה ולימון

/ יום שני, 01 דצמבר 2014 / מנות אחרונות, מתכונים לשבועות

מרכיבים

כף מיץ לימון סחוט
גרידת לימון
500 גר’ גבינת ריקוטה
150 ג’ סוכר
2 כפיות תמצית וניל
3 ביצים
3 כפות עמילן תירס
כלי בקוטר 20 ס”מ

זמן הכנה: 10 דקות זמן אפיה: 25 דקות

 

אופן ההכנה

1. חממו את האיירפריי ל160 מעלות צלסיוס.
2. בקערה אחדו את הגבינה, הסוכר, תמצית הוניל, כף מיץ לימון ואת גרידת הלימון, ערבבו את המרכיבים עד ליצירת עיסה אחידה.
3. הוסיפו את הביצים אחת אחת ובחשו היטב, הוסיפו את עמילן התירס ובחשו היטב. שפכו את העיסה לתוך הכלי.
4. הוסיפו את הביצים אחת אחת ובחשו היטב, הוסיפו את עמילן התירס ובחשו היטב. שפכו את העיסה לתוך הכלי.