עוגת שוקולד

/ יום שני, 01 דצמבר 2014 / מנות אחרונות

מרכיבים לעוגה

3 ביצים
125 מ”ל שמנת חמוצה
150 גר’ קמח
150 גר’ אבקת סוכר
125 גר’ חמאה
40 גר’ אבקת קקאו
כפית אבקת אפיה
½ כפית סודה לשתיה
2 כפיות תמצית וניל

מרכיבים לקרם שוקולד

100 גר’ שוקולד מריר
100 מל’ שמנת מתוקה
כלי אפיה בקוטר 20 ס”מ
זמן הכנה: 15 דקות זמן אפיה: 25-30 דקות

 

אופן ההכנה

1. חממו את האיירפריי ל160 מעלות צלסיוס.
2. הכניסו את כל חומרי העוגה לקערת מעבד המזון וערבבו היטב. העבירו את הבלילה לכלי האפיה
3. הכניסו את הכלי לסלסלת האיירפריי כוונו את הטיימר ל25 דקות.
4. הכניסו קיסם למרכז העוגה, אם הקיסם יבש העוגה מוכנה במידה והעוגה עדיין רטובה במרכזה כוונו את הטיימר ל5 דקות נוספות.
5. צננו את העוגה.
6. בינתיים המיסו שוקולד ושמנת מתוקה עד לקבלת קרם חלק, צפו את העוגה בקרם והגישו.