פילה דג ברוטב פסטו

/ יום שני, 01 דצמבר 2014 / מנות עיקריות

מרכיבים

3 נתחי פילה דג (200 גר’ כל אחד)
כף שמן
מלח ופלפל לפי הטעם

רוטב פסטו:
צרור עלי בזיליקום טריים
2 שיני שום
2 כפות צנוברים
כף פרמזן טחון
250 מ”ל שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 8 דקות

 

אופן ההכנה

1. חממו את האיירפריי ל180 מעלות צלסיוס.
2. הברישו את פרוסות הדג בשמן זית ותבלו במלח ופלפל
3. הניחו את פרוסות הדג בסלסלת האיירפריי וכוונו את הטיימר ל8 דקות.
4. הניחו את עלי הבזיליקום, צנוברים, גבינת פרמזן ושמן זית בקערת מעבד המזון טחנו את הכל בפולסים לכדי רוטב, הוסיפו מלח לפי הטעם.
5. הניחו את פרוסות הדג על צלחת טפטפו את רוטב הפסטו והגישו.