קראמבל מישמש ואוכמניות

/ יום שני, 01 דצמבר 2014 / מנות אחרונות

מרכיבים

350-400 גר’ מישמש חצוי ומגורען
150 גר’ אוכמניות
100 גר’ סוכר
125 גר’ חמאה
1 כף מיץ לימון סחוט
150 גר’ קמח
75 גר’ קוביות חמאה קרה
קמצוץ מלח
כלי אפיה בקוטר 20 ס”מ משומן

זמן הכנה: 10 דקות זמן אפיה: 20 דקות

 

 

אופן ההכנה

1. חתכו את המישמש לקוביות ושימו בקערה, הוסיפו את האוכמניות, 25 גר’ סוכר ואת מיץ הלימון ובחשו.
2. הניחו את תערובת הפירות בחתית כלי האפיה
3. בקערה ערבבו את הקמח עם המלח וכף מים קרים, הוסיפו את החמאה וערבבו עם הידים עד לקבלת תערובת פרורית.
4. חממו את האיירפריי ל200 מעלות צלסיוס
5. פזרו את הבצק הפרורי מעל תערובת הפירות והדקו בעדינות
6. הכניסו את הכלי לסלסלת האיירפריי והכניסו את הסלסלה לתוך המכשיר.
7. כוונו את הטיימר ל20 דקות.
8. העוגה מוכנה כשהגוון שלה מוזהב והיא אפויה במרכזה.