שוקי עוף פיקנטיות

/ יום שני, 24 נובמבר 2014 / מנות עיקריות

מרכיבים

שן שום
כפית חרדל
2 כפיות סוכר חום
1 כפית אבקת צ’ילי, או לפי הטעם
כף שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
6 שוקי עוף (איירפריי רגיל 4 שוקייים)

זמן הכנה: 5 דקות זמן בישול: 20 דקות הכנה נוספת: 20 דקות השריה במשרה

 

אופן ההכנה

1. מעכו את שן השום והכניסו לקערה, הוסיפו את החרדל, סוכר, אבקת צ’ילי, שמן זית, מלח ופלפל.
2. הכניסו את שוקי העוף למשרה ועסו אותם, השרו את שוקי העוף במשרה 20 דקות.
3. חממו מראש את האיירפריי ל200 מעלות צלסיוס.
4. הכניסו את שוקי העוף לסלסלת האיירפריי והכניסו למכשיר, כוונו את הטיימר ל10 דקות וצלו את השוקיים עד שהטיימר מצלצל ושוקיים משחימים.
5. כוונו את הטמפרטורה ל150 מעלות צלסיוס וכוונו את הטיימר לעוד 10 דקות עד שהשוקיים מוכנות.